Ik help je bij de verhuizing van je ouders naar een ander huis.

Je steeds afhankelijk wordende ouderswonen nog steeds in je ouderlijk huis, vol met herinneringen en spullen. Ze zijn inmiddels op leeftijd. Traplopen gaat steeds lastiger. Op de zolder komen ze al jaren niet meer.

En dan komt het moment dat je (schoon)ouders toch moeten verhuizen naar een ander, kleiner huis of misschien verpleeghuis. Dat komt er dan nog even bij. Kan de luie stoel van je vader mee? Mogen ze wat favoriete schilderijen meenemen? En moet alle kleding gelabeld worden? Je kijkt op tegen het regelen, uitzoeken, opruimen en het verhuizen.

 Ik kan je helpen. Ik bied oplossingen voor een vloeiend lopende verhuizing. Aan de hand van een checklist bepalen we samen welke wensen je hebt en hoe we de verhuizing vlot en geolied kunnen laten verlopen. We bepalen wanneer we aan de slag gaan. Jij houdt de regie in handen.

Geef jezelf tijd en ruimte cadeau.Wil je de checklist ontvangen? Of wil je weten wat het kost als ik een aantal zaken voor je regel? Stuur je vraag naar elsbeth@bergbosch.nlof bel 06 – 82 86 33 89.

En als deze verhuizing eenmaal achter de rug is, komt een nog grotere klus: het huis waar je ouders hebben gewoond. Ook dat nog … Je bent al zo moe, na al die jaren mantelzorg. Al die spullen, de herinneringen, de administratie. Gelukkig hoef je niet alleen aan de slag.

 Ook in deze situatie kan ik je een helpende hand bieden. Samen bepalen we wat we met de inboedel gaan doen en hoe we dat gaan aanpakken. Jij houdt de regie in handen.

 

Geef jezelf tijd en ruimte cadeau. Wil je weten wat ik voor je kan doen? Stuur je vraag naar elsbeth@bergbosch.nl of bel 06 – 82 86 33 89.

 

Ik help je bij jouw verhuizing naar een ander huis.

Jij. Kinderen het huis uit? Een eigen leven. Je wilt kleiner gaan wonen. Misschien noodgedwongen omdat je steeds minder goed kunt lopen, bewegen. Misschien heb je ALS,  MS of reuma. Ben je gebonden aan een rolstoel. De trap niet meer op kunnen. Gelijkvloers is de oplossing. Je kijkt op tegen het regelen, uitzoeken, opruimen en het verhuizen.

Ik kan je helpen. Aan de hand van een checklist bepalen we samen wie welk onderdeel oppakt. We bepalen wanneer we aan de slag gaan en welke stappen we ondernemen. Je krijgt inzicht in wat en hoe je wil aanpakken. Jij houdt de regie in handen.

Geef jezelf tijd en ruimte cadeau. Wil je de checklist ontvangen? Of heb je een vraag? Stuur je bericht naar elsbeth@bergbosch.nlof bel 06 – 82 86 33 89.