Grip op je mailberichten

Zodra je je laptop hebt opgestart, begin je meteen met de binnengekomen mailberichten. Je handelt snel en half de makkelijk lijkende mail het eerst af. De ingewikkelde of lange mailberichten bewaar je voor een later moment. Vaak schiet je in de stress.

In twee uur je overvolle inbox te lijf

Pas als iemand contact met je zoekt, reageer je op het bijbehorende mailbericht. Je doet eigenlijk maar wat zonder gericht plan. Het resultaat? Je inbox blijft vol met mailberichten. Mensen blijven maar vragen naar een antwoord op hun mailbericht. Je hebt geen overzicht en zicht op je werkvoorraad. Je vindt het steeds lastiger om prioriteiten te stellen. En je krijgt een slechte naam want je hebt je werk niet op orde.

 Volg je mijn workshop dan leer je om tijd te reserveren om je mail te doen. Je gaat direct antwoord geven op mailberichten. Je leert dat in sommige gevallen je beter mensen kunt bellen dan te mailen. En tot slot verwijder je gewoon mailberichten. 

Het resultaat is dat je overzicht krijgt van je werkvoorraad. Je inbox raakt leeg. Mensen om je heen klagen veel minder. Je krijgt rust in je hoofd. En je let er goed op dat je je inmiddels weer goede naam beschermt.

Aanpak en kosten

Kennismaken

Tijdens onze eerste ontmoeting bespreken we je situatie en wensen.

i

Wat gaan we doen?

Aan de hand van je wensen maak ik een concreet voorstel.

Aan de slag

We prikken een dag en tijdstip om samen aan de slag te gaan.

De trainingen geef ik in verschillende vormen en op maatgemaakt. Dat is afhankelijk van jouw behoefte en de werksituatie. Denk bijvoorbeeld aan een 1-op-1 training voor jezelf of één van je medewerkers. Of aan een training voor je hele team. Net wat jij wil. Wil je ontdekken wat ik voor je kan doen? En wat de kosten zijn? Vul het contactformulier in dan neem ik contact met je op.

Contactformulier - Grip op je mailberichten

GRIP OP JE INBOX

Een goede mappenstructuur in twee uur

 

GRIP OP JE AGENDA

Met een volle agenda toch tijd voor mail

 

GRIP OP JE MAILBERICHTEN

In twee uur je overvolle inbox te lijf