Elsbeth van den Berg

 

Ruimt. Regelt. Ontzorgt.

Mensen stralen echt als ze achteromkijken. Er valt een last van hun schouders. Ze hebben weer rust en ruimte in hun hoofd én een opgeruimde inbox, kast of kamer. Hoe fijn is dat? Met mijn enthousiasme en jarenlange ervaring kan ik ook jóu helpen!

Over mij

Ik ben echt blij als ik na een paar uur een overzichtelijk aantal mappen in een inbox zie, een agenda met structuur of een opgeruimde zolder, een paar gevulde ordners in plaats van een groot aantal, halfgevulde, lege, niet georganiseerde exemplaren. (in tegenstelling tot andere mensen!).

Mensen zijn gewoon blij én zijn opgelucht als ze hun nieuwe mappenstructuur op hun scherm zien staan, een weloverwogen, gevulde agenda hebben met lucht en ruimte of de deur van de opgeruimde kast of kamer kunnen dichtdoen. Ik tover een voldane blik op iemands gezicht! Mensen stralen echt als ze achteromkijken. Heb ik dat allemaal gedaan? Ja dus!

Bergenbosch - Elsbeth van de Berg

Wil je weten wat mij bezighoudt? Lees mijn blog

Ik help graag!

Krijg weer grip, rust, ruimte en energie. Ik help je. Of dat nu op je werkplek is of thuis met je inbox, je agenda, je administratie, kasten, keuken of het huis van je (schoon) ouders.

Wil je weten wat ík voor je kan doen? Vul het contactformulier in dan neem ik contact met je op.

Met opgeruimde groet,

Elsbeth

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

10 minuten tips

Opgeruimde besteklades

Situatie: Iedere dag open je die keukenlades. Heb je het aantal keren wel eens geteld? Vol met bestek, keukengereedschap. En stof en etenswaren, ooit vastgeplakt aan bestek omdat dit zo uit de vaatwasser kwam. Aanpak: Maak je besteklades één voor één schoon. Haal de...

Lees meer