Wat vinden anderen

Drie opgeruimde kasten.

Over deze opdracht:

Christel had op zolder een kast gevuld met allerlei linnengoed en in haar slaapkamer twee kasten die uitpuilden met kleding. Ze vroeg mijn hulp om samen de drie kasten op te ruimen.

    Resultaat:

    Ik heb twee ochtenden met Elsbeth opgeruimd en dat heeft me veel gebracht. Elsbeth liet me zelf beslissen wat weg kon uit mijn overvolle kasten. Maar bij twijfel had zij steeds een goed advies en ze motiveerde me om knopen door te hakken. Elsbeth weet een goede sfeer te creëren, heeft humor maar ook kennis van zaken over inrichten van je kasten en beheren van je spullen. Wanneer ik nu mijn linnenkast of mijn kledingkast open, word ik blij en heb ik een goed overzicht. Het geeft me ook rust en draagt bij aan een positief zelfbeeld: ik heb dit goed op orde.

     

    Christel Ruts

    juli 2019