Wat vinden anderen

Perfecte begeleiding bij het opruimen.

Over deze opdracht:

Linda vindt het lastig om op te ruimen en spullen weg te doen omdat overal een verhaal achter zit. Of ze denkt dat ze de spullen in de toekomst nog een keer kan gebruiken. Met z’n tweeën hebben we haar woonkamer en slaapkamer opgeruimd en de kamers anders ingericht.

  Resultaat:

  Elsbeth heeft geen band met mijn spullen. Ze heeft me tijdens het opruimproces heel goed begeleid en heeft daarbij zowel de leiding genomen als het tempo bepaald.

  Mijn woonkamer en slaapkamer zijn helemaal opgeruimd en veranderd en na afloop bleef ik met een blij gevoel achter. Ik heb van veel spullen afstand kunnen doen waardoor beide kamers er weer fris en opgeruimd uitzien. Elsbeth heeft ook aangeraden een aantal meubels in mijn woonkamer anders neer te zetten. Door haar suggesties ziet de woonkamer er nu veel ruimer uit. Elsbeth kwam met de tip om in de slaapkamer tweeluik op te hangen dat goed bij de uitstraling van de rest van de kamer past. Mocht je ook wat willen doen aan rommel in huis, dan raad ik de opruimkwaliteiten van Elsbeth zeker aan. Gegarandeerd dat je een mooi opgeruimd huis krijgt.

   

  Linda Schwaab

  april 2018