Administratie

Jij. Druk, met een eigen leven. Baan of eigen bedrijf. Een gezin. Nog thuiswonende kinderen. Je (schoon) ouders zijn op leeftijd. Ze kunnen nog steeds in hun eigen huis blijven wonen. Jouw rol wordt steeds uitgebreider.

Administratie uit handen geven

Wekelijks komt de hulp om hun huis wat op te ruimen en schoon te maken. Je bestelt via internet de wekelijkse boodschappen en laat deze bezorgen. Als je eten klaarmaakt voor jezelf of je gezin, maak je vaak wat meer om mee te nemen naar je (schoon) ouders. Ze gebruiken de buurtbus of vrijwilligers om nog ergens te komen. Dat scheelt jou weer halen en brengen. Je wipt elke week een paar keer langs om te kijken of alles goed gaat en graait dan de laatste post mee.  Maar hun administratie er nog even bij doen, da’s net even te veel. En misschien je eigen administratie ook wel.

Eigenlijk heb je geen idee hoe je dit anders kunt organiseren. Zeker als je ook denkt aan de toekomst waarin je (schoon) ouders nog ouder en afhankelijker worden. Wat als ze moeten verhuizen naar een kleiner huis of misschien wel een verpleegtehuis? Deze gedachten schuif je vakkundig voor je uit. Ik kan je helpen. Samen bepalen we waar je tegenaan loopt. Waar bestaat dat allemaal uit? Geldt dat voor dit moment of moeten we ook rekening houden met de nabije toekomst? Wat kun of wil jezelf blijven doen? Wat kan ik voor je doen? Jij houdt de regie in handen. Het resultaat is dat je overzicht krijgt in wat er moet gebeuren en hoe we de taken verdelen. En bovenal, je krijgt je rust en ruimte in je hoofd. 

Aanpak en kosten

Kennismaken

Tijdens onze eerste ontmoeting bespreken we je situatie en wensen.

i

Wat gaan we doen?

Aan de hand van je wensen maak ik een concreet voorstel.

Aan de slag

We prikken een dag en tijdstip om samen aan de slag te gaan.

De kosten van het kennismakingsgesprek krijg je cadeau als je mij een opdracht geeft. Mijn tarief is € 75,- per uur en € 0,30 per kilometer als ik > 15 kilometer reis naar jouw huis.
Ik bied een strippenkaart aan van 12 uur à € 66,50 per uur, 18 uur à € 64,75 per uur of 24 uur en een uurprijs van € 62,50.

Wil je weten wat ík voor je kan doen? Vul het contactformulier in dan neem ik contact met je op.

Contactformulier - Administratie uit handen geven

Administratie

Jouw administratie uit handen geven.

Verhuizen

Ondersteuning bij verhuizen.

Na overlijden

Onbezorgd rouwen én toch aan de slag.

Opruimen

Samen aan de slag en zélf de regie houden.