Wat vinden anderen

Ik wil een Elsbeth huis!!! :-))

Over deze opdracht:

 Karin heeft vaak de neiging om bij veranderingen, op welk gebied dan ook, de hakken in het zand te zetten. Als ik niet precies voor ogen heb wat het eindresultaat wordt, heb ik geen controle. Dan word ik onzeker. Ga ik twijfelen. “Ehm. Ja, maar ehm…” denken.

Karin en haar man Chris hebben een prachtig en druk leven. Fulltime werken, twee topsportende zonen, twee honden, een mooi groot huis in Bennebroek met een ruime voortuin en nog ruimere achtertuin. Ze zijn grote liefhebbers van een schoon en opgeruimd huis dus daar steken zij veel tijd en energie in.

Hun administratie was een zooitje op z’n Hollands gezegd, zoals Karin het letterlijk noemde.

  Resultaat:

  Toen kwam Elsbeth. Ik merkte direct dat ze een aanpakker is en zich niet laat afschrikken door mijn brullende beren (lees: mijn zooitje administratie). Ik meen oprecht wat ik je nu vertel: Elsbeth is een topper! Ze brengt met een paar slimme en simpele ingrepen rust en overzicht aan.

  Het was even schrikken toen ze het roer van mij overnam. “Karin, haal alles uit die bakjes en maak er een grote stapel van”. Ik staarde haar vijf seconden aan, maar deed toen wat ze vroeg. Lang verhaal kort: wij hebben geen bakjes meer… en ALLES IS SUPER NETJES OPGERUIMD! Ohhhhh wat een rust! Ik kan je Elsbeth echt van harte aanbevelen. Echt!  Ik wil een Elsbeth huis!!! :-))

   

  Karin Setford

  april 2019