Grip op je inbox

Je bewaart alle mailberichten.  Je bergt ze op in verschillende mappen, dubbel dus. Dan kun je het later makkelijker terugvinden, denk je. Je zoekt namelijk regelmatig naar een mailbericht en vindt t vaak pas na lange tijd.

Een goede mappenstructuur in twee uur

Het opbergen van een mailbericht kost je ook vele minuten, en dat voor ieder bericht. Want je weet niet meer in welke map je het vorige bericht over dat onderwerp hebt opgeborgen.

Paniek breekt uit. Hoeveel beslag leg je inmiddels op de capaciteit van je computer en van het bedrijf waar je voor werkt?

 Volg je mijn workshop dan leer je om maximaal 15 mappen aan te maken in je inbox. Je gaat mappen bundelen. Je leert om mappen een eenduidige naam te geven. En je leert om een mailbericht te bewaren of juist gewoon te verwijderen.

 Het resultaat is dat je overzicht krijgt in je mailbox. Het lukt je steeds beter om mailberichten sneller af te handelen en ze op te bergen in één van de mappen die je hebt aangemaakt in je inbox. Bovendien vind je heel gemakkelijk emailberichten weer terug. Kortom, een overzichtelijke mappenstructuur in je inbox en rust in je hoofd. Fijn toch?

Aanpak en kosten

Kennismaken

Tijdens onze eerste ontmoeting bespreken we je situatie en wensen.

i

Wat gaan we doen?

Aan de hand van je wensen maak ik een concreet voorstel.

Aan de slag

We prikken een dag en tijdstip om samen aan de slag te gaan.

De trainingen geef ik in verschillende vormen en op maatgemaakt. Dat is afhankelijk van jouw behoefte en de werksituatie. Denk bijvoorbeeld aan een 1-op-1 training voor jezelf of één van je medewerkers. Of aan een training voor je hele team. Net wat jij wil. Wil je ontdekken wat ik voor je kan doen? En wat de kosten zijn? Vul het contactformulier in dan neem ik contact met je op.

Contactformulier - Grip op je inbox

GRIP OP JE INBOX

Een goede mappenstructuur in twee uur

 

GRIP OP JE AGENDA

Met een volle agenda toch tijd voor mail

 

GRIP OP JE MAILBERICHTEN

In twee uur je overvolle inbox te lijf