Berg & Bosch

RUIMT. REGELT. ONTZORGT.

Elsbeth v.d. Berg

Mijn hart gaat sneller kloppen als ik kan opruimen of regelen. Mijn kracht is overleggen, uitvoeren en afronden van een kort project. Mijn jarenlange ervaring zet ik in voor jou.

Jij. Druk, met een eigen leven.

Administratie? Opruimen? Verhuizen? Geen tijd, geen zin of het gewoon niet zien.
Je kijkt op tegen het uitzoeken, opruimen, regelen.

Ik help je bij

ADMINISTRATIE

Je verricht hand- en spandiensten voor je ouders. Naast je eigen leven, je gezin, je werk. Hun administratie erbij doen is eigenlijk teveel. Hulp nodig ?

OPRUIMEN

Jij. Druk met je eigen leven. Je gezin. Je komt niet toe aan klussen zoals het opruimen in je eigen huis of de zolder eens onder handen nemen. Samen opruimen?

VERHUIZEN

Je (schoon)ouders moeten verhuizen naar een ander huis. Of je gaat zelf verhuizen. Hoe ga je dat allemaal doen naast je drukke bestaan? Op zoek naar een oplossing? 

VADER OF MOEDER OVERLEDEN

Je bent vaak nog drukker dan met de uitvaart zelf. Het kost veel tijd en energie. Misschien houd je helemaal niet van regelen en opruimen.  Samen aan de slag?

Geef jezelf tijd en ruimte.

“Mijn energie gebruik ik graag om andere mensen te helpen.”

TEVREDEN KLANTEN

In een weekend begin januari 2018 is Elsbeth twee dagen bij mij thuis geweest en hebben we de woonkamer en een slaapkamer opgeruimd en de indeling verbeterd.  Ik vind het lastig om op te ruimen en spullen weg te doen omdat overal een verhaal achter zit. Of ik denk de spullen in de toekomst… Lees meer

Linda Schwaab

Ik ben een alleenstaande dame met MS en zit in een rolstoel. Eind oktober 2018 ga ik verhuizen van een eengezinswoning naar een appartement. Elsbeth heeft mij geholpen met het uitzoeken van mijn administratie. Ze is twee keer vier uur bij me geweest. Het resultaat? Dertig ordners geschoond en de inhoud teruggebracht tot zes ordners…. Lees meer

Maria

BLOG

Alles kwijt

Alles kwijt

‘Schat, heb jij m’n autosleutels gezien?’ Ik moet nu weg en kan ze nergens vinden!’ Ik weet toch zeker dat ik m’n

Lees meer
Oude vertrouwde agenda

Oude vertrouwde agenda

Waar heb jij al je afspraken? In een agenda? Digitaal? Of zo’n papieren agenda? In je hoofd? En … onthoud je zo ook allemaal? Echt? Wees ‘ns echt eerlijk….

Lees meer