Verhuizen

Je (schoon) ouders wonen nog steeds in het ouderlijk huis, vol met herinneringen en spullen. Ze zijn inmiddels op leeftijd. Traplopen gaat steeds lastiger. Op de zolder komen ze al jaren niet meer. En dan komt het moment dat je (schoon)ouders toch moeten verhuizen.

Op maatgemaakte ondersteuning bij de verhuizing van je (schoon) ouders

Dat krijg je er dan nog eens bij. Ze moeten verhuizen naar een ander, praktischer en kleiner huis of misschien verpleeghuis. Hoe groot is het appartement of de kamer? Welk meubilair past daarin en gaat mee? Kan de luie stoel van je vader mee? Mogen ze wat favoriete schilderijen meenemen? Wat doe je met de meubels en spullen die achterblijven? Verkopen? Opslaan? Kringloopwinkel of weggooien? En is het de bedoeling dat je alle kleding voorziet van een label zodat de wasserij weet wat van je (schoon)ouders is? Veel vragen waar je in korte tijd een antwoord op moet hebben.

Als je je ouders dan hebt verhuisd, komt een nog grotere klus op je bord: het huis waar je ouders hebben gewoond. En vooral alle spullen. Ook dat nog … Je bent al zo moe, na al die jaren mantelzorg. Al die spullen, de herinneringen, de administratie.

Gelukkig hoef je niet alleen aan de slag. Samen bepalen we welke taken er allemaal zijn en maken we een verdeling van wie welke taak oppakt. Jij houdt de regie in handen. Je krijgt overzicht en vooral rust en ruimte in je hoofd.

Bergenbosch - verhuizen-2
Bergenbosch - verhuizen

Aanpak en kosten

Kennismaken

Tijdens onze eerste ontmoeting bespreken we je situatie en wensen.

i

Wat gaan we doen?

Aan de hand van je wensen maak ik een concreet voorstel.

Aan de slag

We prikken een dag en tijdstip om samen aan de slag te gaan.

De kosten van het kennismakingsgesprek krijg je cadeau als je mij een opdracht geeft. Mijn tarief is € 75,- per uur en € 0,30 per kilometer als ik > 15 kilometer reis naar jouw huis.
Ik bied een strippenkaart aan van 12 uur à € 66,50 per uur, 18 uur à € 64,75 per uur of 24 uur en een uurprijs van € 62,50

Wil je weten wat ík voor je kan doen? Vul het contactformulier in dan neem ik contact met je op.

Contactformulier - Verhuizen

Administratie

Jouw administratie uit handen geven.

Verhuizen

Ondersteuning bij verhuizen.

Na overlijden

Onbezorgd rouwen én toch aan de slag.

Opruimen

Samen aan de slag en zélf de regie houden.